Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στις 11:30 το πρωί η αγαπημένη Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι, παρουσιάζει τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Ο Λύκος Ζαχαρίας, ένα αστέρι γεννιέται». Μια παράσταση για παιδιά από 3 ετών.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μέσα στο δάσος ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τραγουδούν, όλα είναι τόσο όμορφα. H φύση ευαισθητοποιεί τον λύκο Ζαχαρία. Μήπως είναι ποιητής ή μήπως ζωγράφος, γλύπτης ή ηθοποιός. Όλα είναι μια πρόκληση για αυτόν. Το σίγουρο είναι ότι ένα αστέρι γεννιέται!
Ο πιο γλυκός, ο πιο τρυφερός, ο πιο ανατρεπτικός λύκος που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, φέτος γιορτάζει, αφού συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν τα βιβλία του στην Ελλάδα!
Για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του λύκου Ζαχαρία παρουσιάζουμε μια νέα διαδραστική θεατρική παράσταση βασισμένη στα βιβλία της Orianne Lallemand με την εικονογράφηση της Éléonore Thuillier (εκδόσεις Παπαδόπουλος). Τα παιδιά μπαίνουν μέσα στη θεατρική δράση, βοηθούν τον λύκο Ζαχαρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και αναγνωρίζουν την αξία της επιμονής στην επίτευξη στόχων.

Διασκευή/Υλοποίηση: Αγγελική Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Χριστόπουλος
Διάρκεια: 70’

Απαραίτητη η συνοδεία κηδεμόνα για παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών

Απαραίτητη η Κράτηση Θέσεων μέχρι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 213 0454929