“Μέσα στη ζούγκλα”. Το Καλειδοσκόπιο σε συνεργασία με το Messy Stories ετοιμάζει ένα αισθητηριακό-βιωματικό αυτοτελές εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 3,5 έως 5,5 ετών.

Μέσα από πολύχρωμους βράχους φτιαγμένους από υλικά που συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή θα φανταστούμε οτι βρισκόμαστε εκεί, μαζί με τα ζώα της ζούγκλας.
Θα τους δώσουμε φωνή και κίνηση, θα μπούμε στη σπηλιά τους, θα λερωθούμε και καθώς θα προχωράμε λίγο ακόμη μέσα στη ζούγκλα θα εμφανιστεί ένα ξέφωτο διαφορετικό, με μία σκόνη μαγική που παίρνει όλο διαφορετικές μορφές…..

Το αισθητηριακό παιχνίδι( messy-sensory play) πηγάζει από την ανάγκη του παιδιού για εξερεύνηση. Το παιδί μαθαίνει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στις κινήσεις του. Κάθε του κίνηση και μία ανακάλυψη.
Μέσα από πολυαισθητηριακές, βιωματικές δραστηριότητες, τα παιδιά ανακαλύπτουν και μαθαίνουν για το περιβάλλον με έναν τρόπο διασκεδαστικό, μπορούν να αποφασίσουν το πώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα υλικά που έχουν μπροστά τους, αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους και μαθαίνουν να μοιράζονται και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου // 19:00-20:00
Περιορισμένες Θέσεις

Κρατήσεις Θέσεων / Πληροφορίες: 213 0454929
Δείτε όλες τις Δράσεις μας εδώ: http://bit.ly/2z4sJtY