Δημιουργικό Παιχνίδι για παιδιά από 2,5 – 4 ετών
Έχοντας ως αρχή τη φράση του Jean Chateau «Tο Παιχνίδι είναι Χαρά» το Καλειδοσκόπιο για πέμπτη χρονιά δημιουργεί ένα πρωινό καθημερινό τμήμα για παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 4 ετών.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι προσαρμοσμένος έτσι ώστε να στοχεύει στην ομαλή και εξελικτική δημιουργική πορεία των παιδιών.

Πληροφορίες:

– Μέσα από ολιγόωρες συναντήσεις τα παιδιά θα προετοιμαστούν σταδιακά να αποχωριστούν τα οικεία τους πρόσωπα και να ενσωματωθούν μέσα σε μια ομάδα. Τα εργαστήρια κάθε φορά, σκοπό θα έχουν, να ενισχύουν την εκφραστικότητα και τις δεξιοτεχνίες των παιδιών και να τα βοηθούν να κοινωνικοποιηθούν σ’ ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να δημιουργούν, να προσπαθούν ξανά και ξανά, χωρίς να φοβούνται ότι αξιολογούνται, ελέγχονται ή κινδυνεύουν να απορριφθούν.
– Οι Δράσεις που θα συμβαίνουν στις καθημερινές συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα σ’ ένα σκηνικό περισσότερο «θεατρικό» ενισχύοντας έτσι, τόσο τους αισθητικούς και κινητικούς όσο τους λεκτικούς και νοητικούς τομείς της ανάπτυξης των παιδιών.
– Το Θεατρικό Παιχνίδι, η μουσικοκινητική αγωγή, η δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού, οι χειροτεχνίες καθώς και το messy play είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πλαισιώσουν το δημιουργικό παιχνίδι των λιλιπούτειων φίλων μας.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 12:00.

Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν // Περιορισμένες Θέσεις // Ο μέγιστος αριθμός παιδιών ανά τμήμα είναι (6) έξι.

Υπεύθυνη Τμήματoς: Μυσίρη Χριστίνα

Δείτε όλες τις δραστηριότητές μας εδώ: