Μια καινούργια βδομάδα ξεκινάει με πολλή χαρά και αισιοδοξία καθώς από σήμερα 8 Ιουνίου,  ξεκινούν τα απογευματινά εργαστήρια όλων των ηλικιών των παιδιών καθώς και το καθημερινό πρωινό μας τμήμα για παιδιά ηλικίας από 3 – 4 ετών.

Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και φυσικά ισχύουν στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζαμε πριν από την αναστολή λειτουργίας του Καλειδοσκοπίου (θερμομέτρηση, αποστάσεις, υποχρεωτική χρήση μάσκας, απολυμάνσεις κ.ά.).

Το νέο επιπλέον μέτρο που λαμβάνεται είναι η προσκόμιση της δήλωσης αρνητικού self-test που επιδεικνύουν οι μαθητές στο σχολείο και οι γονείς στην  εργασία τους πριν την προσέλευση στο Καλειδοσκόπιο. Οι παιδαγωγοί και το διοικητικο προσωπικό του Καλειδοσκοπίου θα υπόκεινται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο αντίστοιχα.
Η τήρηση των μέτρων είναι σημαντική για την ασφάλεια όλων μας, γι’ αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους γονείς για την αγαστή συνεργασία τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ακόμα και αυτήν την τόσο ιδιαίτερη και διαφορετική περίοδο που διανύουμε είναι δίπλα μας, μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν! Είμαστε και εμείς δίπλα τους. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα την κάθε δυσκολία.

Δείτε όλες τις Δραστηριότητές μας εδώ: