Το Καλειδοσκόπιο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια διαφορετική και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής «Κατασκήνωση Μέσα στην Πόλη» με ολοκληρωμένα προγράμματα δημιουργικής έκφρασης και δραστηριοποίησης. Λαμβάνοντας υπόψιν μας την δύσκολη και μοναχική περίοδο που πέρασαν τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα και την εντονότερη ανάγκη τους για παιχνίδι, επικοινωνία και συναναστροφή καταλήξαμε σ’ ένα πρόγραμμα ακόμα πιο διαδραστικό. Σ’ ένα πρόγραμμα που θα πλαισιώνεται καθημερινά με κλασσικά παιχνίδια, τα οποία τα παιδιά κλεισμένα στο σπίτι «ξέχασαν» να παίζουν και με θεματικές βδομάδες βασισμένες στο θεατρικό παιχνίδι και στη χαρά του μαζί.
Και στο φετινό Summer Camp η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας. Ο χώρος μας είναι σχεδόν 200 τετραγωνικά μέτρα, ψηλοτάβανος ενώ χωρίζεται σε δύο κυρίως τμήματα, ευάερα και ευήλια.

Οι Εγγραφές ξεκίνησαν // Περιορισμένες θέσεις

Πληροφορίες
Για 6 εβδομάδες το Καλειδοσκόπιο διοργανώνει ένα πλούσιο διαδραστικό πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι βασισμένο στις τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού. Τα παιδιά παράλληλα θα γνωρίσουν και άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο Καλειδοσκόπιο όπως Εικαστικά, Μουσικοκινητική Αγωγή Orff, Παιχνίδια σωματικής έκφρασης και messy play 🙂
• Μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, παιχνίδι και ψυχαγωγία περιμένει τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00 έως 14:00 και με δυνατότητα διεύρυνσης ωραρίου μέχρι τις 17:00, από τις 28 Ιουνίου έως τις 6 Αυγούστου.

Κρατήσεις Θέσεων: 213 0454929
Μάθετε περισσότερα: