Πρώτη Προσχολική Εμπειρία για το παιδί

Δημιουργικό Παιχνίδι για παιδιά από 2-4 ετών
► Ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι προσαρμοσμένος έτσι ώστε να στοχεύει στην ομαλή και εξελικτική δημιουργική πορεία των παιδιών.
► Μέσα από ολιγόωρες συναντήσεις τα παιδιά θα προετοιμαστούν σταδιακά να αποχωριστούν τα οικεία τους πρόσωπα και να ενσωματωθούν μέσα σε μια ομάδα. Τα εργαστήρια κάθε φορά, σκοπό θα έχουν, να ενισχύουν την εκφραστικότητα και τις δεξιοτεχνίες των παιδιών και να τα βοηθούν να κοινωνικοποιηθούν σ’ ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να δημιουργούν, να προσπαθούν ξανά και ξανά, χωρίς να φοβούνται ότι αξιολογούνται, ελέγχονται ή κινδυνεύουν να απορριφθούν.
► Οι δράσεις που θα συμβαίνουν στις καθημερινές συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα σ’ ένα σκηνικό περισσότερο «θεατρικό» ενισχύοντας έτσι, τόσο τους αισθητικούς και κινητικούς όσο τους λεκτικούς και νοητικούς τομείς της ανάπτυξης των παιδιών.
► Η μουσικοκινητική αγωγή, η δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού, οι χειροτεχνίες καθώς και το messy play είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πλαισιώσουν το δημιουργικό παιχνίδι των λιλιπούτειων φίλων μας.

Υπεύθυνες Τμήματoς:
Μυσίρη Χριστίνα, Μαρία Πηλιχού, Φαίη Καραδενιζλή

Πληροφορίες:
Από Δευτέρα – Πέμπτη, 10:00 – 12:00.
Εγγραφές από 19 Αυγούστου.
(!) Περιορισμένες Θέσεις: ολιγομελές τμήμα ώστε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κάθε παιδί.
Έναρξη τμήματος: Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019