Η Θεατρική ομάδα Ονειρόδραμα παρουσιάζει στο Καλειδοσκόπιο, την Κυριακή 18 Noεμβρίου και ώρα 18:00 την παράσταση «Ο Λύκος κάνει bullying»

Λίγα λόγια για την παράσταση
Η παράσταση ξεκινά, όμως οι ήρωες των παραμυθιών αρνούνται να παίξουν τους ρόλους τους διότι ο λύκος τους κάνει bullying.
Ο λύκος δικάζεται και τα παιδιά τον βοηθούν ώστε να καταλάβει το λάθος του και να αλλάξει συμπεριφορά. Μέσα από τις αστείες καταστάσεις που θα βιώσουν οι ήρωες, τα παιδιά θα δουν πως ο σεβασμός για τον άλλο είναι η βάση για μια υγιή κοινωνικοποίηση.
Ο λύκος γνωστό σαν σύμβολο κακού ήρωα που τρομοκρατεί όλους τους ήρωες των παραμυθιών ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί ένα νέο παραμύθι που ασχολείται με ένα από τα πιο σοβαρά και συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί στο σχολείο. Μια διασκεδαστική παράσταση που βασίζεται στα κλασικά παραμύθια «Τα τρία γουρουνάκια», «Η Κοκκινοσκουφίτσα».
Τα παιδιά και οι ήρωες δικάζουν τον λύκο μέσα από μια διασκεδαστική διαδρομή και μαθαίνουν για την έννοια του bullying, πόσο σημαντικό είναι να σέβονται την διαφορετικότητα, απλούς κανόνες για την ένταξη και την αποδοχή στην ομάδα.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών

➡ Κρατήσεις Θέσεων / Πληροφορίες: 213 0454929
➡ Περισσότερες πληροφορίες εδώ: