Το Σάββατο 19 Μαϊου στις 18:30, η Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα “ΕΝ ΟΔΩ”, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον συγγραφέα, σκηνοθέτη, θεατροπαιδαγωγό, Δρ. Αντώνη Γάκη, πρόκειται να επισκεφθεί το Καλειδοκόπιο για να προσφέρει θέαμα, γνώση και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζοντας την νέα Διαδραστική Μουσικοθεατρική Παράσταση του, «ΑΙΣΩΠΟΥ ΠΑΡΑ – ΜΥΘΟΙ».
Εντυπωσιακά σκηνικά, πολύχρωμα θεατρικά κοστούμια, πρωτότυπη μουσική, δραματοποιημένες χορογραφίες, πλήθος χιουμοριστικών στοιχείων, συνθέτουν μία θεατρική παράσταση που υπόσχεται να σας χαρίσει μία διασκεδαστική Κυριακή!

Συγγραφέας – σκηνοθέτης: Δρ. Αντώνης Γάκης
Ηθοποιοί: Αντώνης Γάκης, Παλαιολόγος Παπαδόπουλος, Μαριάννα Βλάχου, Αναστασία Φιριππή, Παναγιώτης Νάκας, Γεώργιος Χουσάκος
Μουσική: Παναγιώτης Βάγιας
Στίχοι: Αντώνης Γάκης
Χορογραφίες: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Θεατρολόγος: Αναστασία Φιριππή
Γενική είσοδος: 6 ευρώ // Περιορισμένες Θέσεις
Κρατήσεις Θέσεων / Πληροφορίες: 213 0454929

Λίγα λόγια για την Παράσταση

Ένα παραμυθένιο μαγικό ταξίδι στις διδαχές των Μύθων του μεγάλου παραμυθά της Αρχαιότητας. Σε αυτό το μουσικοθεατρικό πάντρεμα επτά διαφορετικών μύθων συναντιούνται ο Μέρμηγκας και ο Τζίτζικας, οι Κότες και η Γάτα, το Ποντίκι και το Λιοντάρι, ο Ψεύτης Βοσκός, η κολοβή Αλεπού, η Χελώνα και ο Λαγός και το αλαζονικό Κοράκι, με την μοναδική πινελιά του συγγραφέα και θεατροπαιδαγωγού Δρ. Αντώνη Γάκη, που διασκεύασε τα αρχαία πρωτότυπα κείμενα και τα μετέφερε στη σύγχρονη παιδαγωγική τους διάσταση με σεβασμό και εκτίμηση στο αρχέτυπο κείμενο.