Δωρεάν Μάθημα Γνωριμίας: Τετάρτη 24 Ιανουαρίου
► Απαραίτητη η Κράτηση Θέσεων

Messy Play (παιχνιδοπασαλλείματα)

► Ηλικίες από 12 μηνών ως 4 ετών. (Βασική προϋπόθεση τα παιδιά να περπατάνε)

Το αισθητηριακό παιχνίδι που λερώνει, είναι το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου, παιδιά όλων των ικανοτήτων και ηλικιών, χρησιμοποιούν υλικά που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις. Με τη φυσική περιέργεια και ορμή που τα διακρίνει, εξερευνούν ελεύθερα και πειραματίζονται σε ασφαλές περιβάλλον, με τον δικό τους τρόπο και στο δικό τους χρόνο, και καθοδηγούμενα από τον εαυτό τους και μόνο.
Προωθεί την επικοινωνία και την γλώσσα, την κοινωνικοποίηση, την φυσική ανάπτυξη , τις δεξιοτεχνίες προ-γραμματισμού, τις μαθηματικές δεξιότητες και τις επιστημονικές ανησυχίες αλλά περισσότερο την φαντασια και την εξερεύνηση διαφόρων υλικών.
• Mάθημα γνωριμίας δωρεάν Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, 18:30-19:30

Το παιχνίδι των Αισθήσεων (Sensory Play)

► Ηλικίες από 0-12 μηνών

Το sensory play είναι δραστηριότητα που στοχεύει στην ανάπτυξη της οπτικής αντίληψης, την ενδυνάμωση των μυών και του οπτικοκινητικού συντονισμού, ενώ παράλληλα το παιδί έρχεται σε επαφή με μυρωδιές, γεύσεις και αντικείμενα διαφόρων ειδών για την ανάπτυξη της αίσθησης της αφής. Το παιδί χρησιμοποιεί τις εμπειρίες για να μάθει το περιβάλλον του, έρχεται σε επαφή με άλλα μωρά από νωρίς και μαθαίνει το μοίρασμα και την συναναστροφή. Όσο πιο γρήγορα τα μωρά μας ανακαλύψουν τη λειτουργία των αισθήσεων, τόσο πιο εύκολα θα αναπτύξουν τη νοητική τους και συναισθηματική τους ταυτότητα! Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε συναίσθημα όλοι μαζί!
• Mάθημα γνωριμίας δωρεάν Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 17:00-18:00

Κρατήσεις Θέσεων / Πληροφορίες: 213 0454929
Υπεύθυνη Δραστηριοτήτων: Ιωάννα Παππά